Grappige Nieuwjaarswensen

Ben je op deze pagina gekomen omdat je zocht naar grappige nieuwjaarwensen? Dan ben je niet de enige omdat er ontzettend veel mensen over de hele wereld op zoek zijn naar nieuwjaarswensen met humor.

Je stuurt bijvoorbeeld naar je vrienden niet zo’n serieuze tekst toch? Het is dan veel leuker om via Whatsapp, Snapchat of Instagram een leuke en grappige kersttekst te sturen zodat er ook nog iets te lachen valt.

grappige nieuwjaarswens 2021

Op deze website vind je een verzameling van leuke en grappige teksten die speciaal bedoeld zijn voor mensen die nieuwjaar met een knipoog vieren.

Stuur het dus vooral niet naar je opa of oma want die kunnen dit meestal niet waarderen. Jouw vrienden of je voetbalteam snappen de humor vaak wel dus ga je gang met deze leuke boodschappen.

Hilarische Nieuwjaarswensen 2023

Straks ben ik waarschijnlijk te zat, morgen lig ik de hele dag plat met mijn maag en darmen door elkaar. Daarom wens ik je nu al een gelukkig nieuwjaar

Het inchecken van vlucht 2023 is aangekondigd. Uw tussenlandingen zijn: geluk, gezondheid, liefde en vriendschap. De vlucht duurt 12 maanden. Na landing gelieve om 24u je naar gate 31 te begeven. Goede reis, een gelukkig Nieuwjaar!

Van kerst tot nieuwjaar
hebben we 14 dagen
voor het bedenken
van goede voornemens en
de rest van het jaar voor excuses
beste wensen en geniet volop

Vergeet het afgelopen jaar
trek uw handen uit het haar
Want nu gaat het beginnen
In 2023 zullen we wel winnen

Wat een ontzettend klote jaar was 2022
Voor 2023 kan het eigenlijk niet slechter
Hetzelfde geldt voor jou wanneer je in de spiegel kijkt

Gelukkig Nieuwjaar!

Vuurwerk, champagne, gezelligheid,
een nieuw jaar met een knallend begin!
Nieuwe kansen, verse zin,
maar nu eerst gaan we feesten, zoals altijd!

Bij deze wens ik u een geweldig nieuw jaar.
Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was, en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk Pasen en Pinksteren toe!

Ben je nog niet helemaal toe aan de nieuwjaarsteksten en wensen maar zoek je op het moment leuke en grappige kerstwensen dan kun je uiteraard terecht bij de verzameling van grappige kerstwensen.